GMP Cleanroom

Solusi Kamar GMP Bersih

Ihtisar

GMP nangtung pikeun Praktek Manufaktur Alus, Prosedur anu disarankeun ngabakukeun variabel produksi kalayan sarat minimal dina rupa-rupa industri. Kalebet industri pangan, pabrik farmasi, kosmétik, jst. Upami anjeun atanapi organisasi anjeun meryogikeun hiji atanapi langkung kamar bersih, penting pisan pikeun ngagaduhan sistem HVAC anu ngatur lingkungan interior bari ngajaga standar kualitas udara anu paling luhur. Kalayan mangtaun-taun pangalaman cleanroom urang, Airwoods gaduh kaahlian pikeun ngarancang sareng ngawangun kamar bersih kalayan standar anu paling ketat dina struktur atanapi aplikasi naon waé.

Syarat HVAC Pikeun Cleanroom

Cleanroom mangrupikeun rohangan anu dikontrol lingkungan anu ampir bébas tina polutan lingkungan sapertos lebu, alergén hawa, mikroba atanapi uap kimia, sakumaha diukur dina partikel per méter kubik.

Aya sababaraha klasifikasi kamar bersih, gumantung kana aplikasi sareng kumaha hawa-polutan kedahna. Cleanroom diperyogikeun dina seueur aplikasi panilitian sapertos biotéhnologi, médis sareng farmasi, ogé dina pembuatan alat-alat éléktronik atanapi komputer sénsitip, semikonduktor sareng alat aerospace. Kamar bersih peryogi sistem khusus aliran udara, nyaring sareng bahan témbok pikeun ngajaga kualitas udara dina standar anu parantos ditangtoskeun. Dina seueur aplikasi, kalembaban, suhu sareng kontrol listrik statis panginten ogé kedah diatur.

solutions_Scenes_gmp-cleanroom05

Pabrik Aparat Médis

solutions_Scenes_gmp-cleanroom01

Pabrik Dahareun

solutions_Scenes_gmp-cleanroom03

Tutuwuhan kosmétik

solutions_Scenes_gmp-cleanroom04

Ruangan Suplai Pusat Rumah Sakit

solutions_Scenes_gmp-cleanroom02

Pabrik Farmasi

Solusi Airwoods

Satuan Penanganan Udara Cleanroom Kami, Sistem Siling, sareng Ngarobih Cleanroom cocog pikeun fasilitas anu meryogikeun manajemén partikel sareng kontaminasi dina lingkungan bersih sareng laboratorium, kalebet manufaktur farmasi, pabrik éléktronik sénsitip, laboratorium médis sareng pusat-pusat riset.

Insinyur sareng teknisi Airwoods mangrupikeun ahli anu lami dina ngararancang, ngawangun sareng masang beberesih kustomisasi kana klasifikasi atanapi standar anu diperyogikeun ku klien kami, ngalaksanakeun kombinasi panyaringan HEPA kualitas sareng téknologi aliran udara anu canggih pikeun ngajaga interior anu nyaman sareng bebas rereged. Pikeun kamar anu meryogikeunana, urang tiasa ngahijikeun komponén ionisasi sareng dehumidifikasi kana sistem pikeun ngatur kalembaban sareng listrik statis dina rohangan éta. Urang tiasa ngarancang sareng ngawangun softwall & cleanwall cleanroom pikeun rohangan anu langkung alit; urang tiasa masang kamar bersih modular pikeun aplikasi anu langkung ageung anu tiasa meryogikeun modifikasi sareng perluasan; sareng pikeun aplikasi anu langkung permanén atanapi rohangan ageung, urang tiasa nyiptakeun kamar bersih anu aya di tempat pikeun nampung jumlah pakakas atanapi sababaraha padamel. Kami ogé nyayogikeun EPC hiji-hiji jasa bungkus proyék sacara umum, sareng ngarengsekeun sadaya kabutuhan pelanggan dina proyék kamar bersih.

Teu aya rohangan pikeun kasalahan nalika ngararancang sareng masang beberesih. Naha anjeun ngawangun beberesih anyar tina taneuh atanapi ngarobih / ngagedékeun anu tos aya, Airwoods ngagaduhan téknologi sareng kaparigelan pikeun mastikeun padamelan éta dilakukeun pas anu munggaran.

Rujukan Proyék