Warta

  • 2021 June Alibaba Online Tradeshow Liveshow Schedule

    2021 Jadwal Alibaba Online Tradeshow Liveshow Online

    Tanggal: 15:00 pm, 17 Juni CST 1. Bubuka kanyamanan ventilasi pamulihan hawa panas seger 2. Bubuka sareng aplikasi kamar tunggal ERV 3. Kontrol WIFI DMTH séri ERV + uji UVC d ...
    Maca deui
  • 2021 Alibaba Live Broadcast Schedule

    2021 Jadwal Broadcast Alibaba Langsung

    Langsung Waktos Utama Eusi Utama Sarwa QR Code Langsung di Alibaba 14:00 pm, 4 Maret (CST) Eco Vent Pro Plus Energy Saving Ventilation and PPE Products Production Cleanroom Service Tom, Andrew https: //activity.ali ...
    Maca deui
  • Pros & Cons: Modular vs Traditional Cleanroom Walls

    Pro & Cons: Modular vs Tembok Cleanroom Tradisional

    Nalika ngeunaan ngararancang cleanroom énggal, anu paling ageung, sareng kamungkinan kaputusan anu pangpayunna anjeun kedah candak nyaéta naha cleanroom anjeun bakal modular atanapi diwangun sacara tradisional. Aya manpaat sareng watesan pikeun masing-masing tina pilihan ieu, sareng tiasa sesah ditangtoskeun ...
    Maca deui
  • Do air purifiers really works?

    Naha pemurni udara leres-leres tiasa dianggo?

    Meureun anjeun ngagaduhan alergi. Mungkin anjeun parantos nampi seueur teuing bewara push ngeunaan kualitas hawa di daérah anjeun. Meureun anjeun nguping éta tiasa ngabantosan panyebaran COVID-19. Naon sababna, anjeun ngémutan pikeun nyucikeun hawa, tapi jauh, anjeun moal tiasa ngabantosan ...
    Maca deui
  • AHU Coil Winter Protection Guide

    Pitunjuk Perlindungan Musim Panas AHU Coil

    Cai parantos dianggo pikeun niiskeun sareng ngahanaskeun hawa dina coil bursa panas finned-tube ampir ti saprak mimiti manaskeun sareng AC. Katirisan cairan sareng karusakan coil hasilna ogé parantos aya dina waktos anu sami. Éta mangrupikeun masalah anu sistematis anu ...
    Maca deui
  • The Difference Between Positive & Negative Pressure Cleanroom

    Bédana Kamar Pérés Tekanan Positip & Negatif

    Kusabab taun 2007, Airwoods didedikasikan pikeun nyayogikeun solusi hvac komprehensif pikeun sagala rupa industri. Kami ogé nyayogikeun solusi kamar anu bersih. Kalayan désainer di-bumi, insinyur full-time sareng manajer proyék khusus, ...
    Maca deui
  • The Fundamentals of FFU and System Design

    Dasar-dasar FFU sareng Desain Sistem

    Naon ari Unit Filter Fan? Unit saringan kipas atanapi FFU penting pisan pikeun diffuser aliran laminar sareng kipas terpadu sareng motor. Kipas angin sareng motor aya kanggo ngungkulan tekanan statis saringan HEPA atanapi ULPA anu dipasang internal. Ieu pedah ...
    Maca deui
  • How does the food industry benefit from cleanrooms?

    Kumaha manpaatna industri pangan tina beberesih?

    Kaséhatan sareng karaharjaan tina jutaan gumantung kana kamampuan pabrikan sareng packager pikeun ngajaga lingkungan anu aman sareng steril salami produksi. Ieu sababna para ahli dina sektor ieu dicekel standar anu langkung ketat tibatan ...
    Maca deui
  • Airwoods HVAC: Mongolia Projects Showcase

    Airwoods HVAC: Pameran Proyék Mongolia

    Airwoods parantos hasil ngalaksanakeun langkung ti 30 proyék di Mongolia. Kalebet Nomin State Department Store, Pusat Perbelanjaan Tuguldur, Hobby International School, Sky Garden Residence sareng seueur deui. Kami didedikasikan pikeun panilitian sareng téknologi develo ...
    Maca deui
  • Loading Containers For Bangladesh PCR Project

    Loading Wadah Pikeun Proyék PCR Bangladés

    Bungkus sareng muat wadahna ogé mangrupikeun konci pikeun kiriman dina bentuk anu saé nalika palanggan nampi dina tungtung anu sanés. Pikeun proyek kamar bersih Bangladesh ieu, manajer proyek kami Jonny Shi cicing di tempat pikeun ngawas sareng ngabantosan prosés loading sadayana. Anjeunna ...
    Maca deui
  • 8 Must Avoid Cleanroom Ventilation Installation Mistakes

    8 Kedah Nyingkahan Kalepatan Instalasi Ventilasi Cleanroom

    Sistem ventilasi mangrupikeun hal anu penting dina prosés desain sareng konstruksi Cleanroom. Prosés pamasangan sistem ngagaduhan pangaruh langsung kana lingkungan laboratorium sareng operasi sareng pamaliharaan peralatan bersih. Kaleuleuwihan ...
    Maca deui
  • Frequently Asked PCR Labs Questions (Part B)

    Patarosan PCR Labs Sering (Bagian B)

    Dina waktos ayeuna seueurna tés Covid-19 ayeuna yén sadaya laporan asalna tina ngagunakeun PCR. Kanaékan masif tés PCR ngajantenkeun lab PCR janten topik panas dina industri kebersihan. Di Airwoods, urang ogé perhatoskeun kanaékan anu signifikan PCR lab inq ...
    Maca deui
  • Frequently Asked PCR Labs Questions (Part A)

    Patarosan PCR Labs Sering (Bagian A)

    Upami ngembangkeun vaksin mangrupikeun pertandingan anu panjang dina merangan coronavirus novél, tés anu épéktip mangrupikeun gim anu pondok nalika dokter sareng aparat kasihatan umum narékahan pikeun nyegah panyebaran inféksi. Kalayan sagala rupa penjuru negeri muka deui toko sareng servi ...
    Maca deui
  • What are the key elements of cleanroom design?

    Naon unsur konci desain kamar bersih?

    Cleanroom dianggo sacara praktis di unggal industri dimana partikel leutik tiasa ngaganggu prosés manufaktur. Kalayan pamekaran gancang ékonomi sosial, khususna percobaan ilmiah sareng produksi produksi teknologi tinggi ...
    Maca deui
  • How to load cleanroom products into freight container

    Kumaha carana ngamuat produk cleanroom kana kontainer angkutan barang

    Ieu sasih Juli, klien ngirimkeun kontrak ka kami, kanggo mésér panél sareng profil aluminium pikeun proyek kamar sareng kamar beku anu bakal datang. Pikeun kantor, aranjeunna milih panel sandwich bahan magnesium kaca, kalayan kandelna 50mm. Bahanna hemat biaya, seuneu ...
    Maca deui
  • 2020-2021 HVAC Events

    2020-2021 Kajadian HVAC

    Kajadian HVAC dilumangsungkeun di sababaraha tempat di panjuru dunya pikeun ngadorong rapat para padagang sareng para nasabah ogé nunjukkeun téknologi pang anyarna dina bidang pemanasan, ventilasi, AC sareng kulkas. Acara ageung pikeun diperhatoskeun ...
    Maca deui
  • Dos and Dont for Molecular Testing

    Dos sareng Tong pikeun Nguji Molekul

    Métode deteksi molekul ngagaduhan kamampuan ngahasilkeun volume asam nukléat ageung ngalangkungan amplifikasi jumlah tilas anu aya dina sampel. Nalika ieu nguntungkeun pikeun ngamungkinkeun deteksi sénsitip, éta ogé ngenalkeun ...
    Maca deui
  • Tips For Designing Office HVAC System

    Tips Pikeun Ngararancang Sistem HVAC Kantor

    Kusabab pandemi di global, jalma-jalma beuki paduli ngeunaan ngawangun kualitas hawa. Hawa anu seger & kaséhatan tiasa ngirangan résiko ngagaduhan panyakit sareng kontaminasi silang virus dina seueur acara umum. Dina raraga ngabantosan anjeun ngartos hawa seger anu seger ...
    Maca deui
  • Scientists Urge WHO to Review Link Between Humidity and Respiratory Health

    Élmuwan ngadesek WHO pikeun Tingali Hubungan Antara Kalembaban sareng Kaséhatan Pernapasan

    Petisi énggal nyauran Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) nyandak tindakan anu gancang sareng nekad pikeun netepkeun pitunjuk global ngeunaan kualitas hawa di jero rohangan, kalayan rekomendasi anu jelas ngeunaan wates handap asor udara di gedong umum. Lengkah kritis ieu bakal ngirangan ...
    Maca deui
  • China Sent Medical Experts to Ethiopia to Fight Against Coronavirus

    Cina Ngirim Ahli Médis ka Étiopia pikeun Ngalawan Coronavirus

    Tim ahli médis anti-wabah Cina dinten ayeuna sumping di Addis Ababa kanggo ngabagi pangalaman sareng ngadukung usaha Étiopia pikeun ngeureunkeun panyebaran COVID-19. Tim anu nganut 12 ahli médis bakal kalibet dina perjuangan ngalawan panyebaran coronavirus salami dua minggu ...
    Maca deui
  • Cleanroom Design in 10 Easy Steps

    Desain Cleanroom dina 10 Léngkah Gampang

    "Gampang" panginten sanés kecap anu aya dina pipikiran pikeun ngarancang lingkungan anu sénsitip sapertos kitu. Nanging, éta sanés hartosna anjeun henteu tiasa ngahasilkeun desain kamar bersih anu solid ku cara ngungkulan masalah dina urutan anu logis. Tulisan ieu nyertakeun unggal léngkah konci, turun ka praktis-khusus ti ...
    Maca deui
  • Kumaha Pasaran HVAC Nalika Coremavirus Pandemi

    Olahtalatah kedah difokuskeun langkah-langkah kasehatan, ulah aya teuing janji Tambahkeun pamasaran kana daptar kaputusan bisnis normal anu tuwuh langkung rumit nalika jumlah kasus coronavirus ningkat sareng réaksina janten langkung parah. Kontraktor kedah mutuskeun sabaraha ...
    Maca deui
  • Guiding Customers through Indoor Air Quality and the Tips to Maintain IAQ

    Ngabimbing Palanggan ngalangkungan Kualitas Udara Dina Ruangan sareng Tips Pikeun Ngajaga IAQ

    Langkung ti kantos sateuacanna, palanggan miara kualitas hawa na Kalayan panyawat pernapasan anu ngadominasi headline sareng manusa anu kaserang asma sareng alergi, kualitas hawa anu urang hirup dina bumi sareng lingkungan jero rohangan henteu pernah langkung penting pikeun konsumén ...
    Maca deui
  • Can Any Manufacturer Become a Surgical Mask Manufacturer?

    Naha Pabrikan Naon waé tiasa janten Produsén Topéng Bedah?

    Mungkin pabrikan umum, sapertos pabrik garmen, janten pabrikan topéng, tapi seueur tantangan anu kedah diungkulan. Éta ogé sanés prosés sapeuting, sabab produk kedah disatujuan ku sababaraha badan sareng organisasi ...
    Maca deui
  • Cleanroom Construction FAQ

    FAQ Konstruksi Cleanroom

    Naha Meunang Bantosan Ngawangun Cleanroom? Pangwangunan kamar bersih, sapertos ngawangun fasilitas anyar, peryogi seueur pagawé, bagian, bahan, sareng pertimbangan desain. Komponén sumber sareng ngawas pangwangunan pikeun fasilitas énggal sanés anu anjeun kantos candak ...
    Maca deui
  • Requirement for Ventilation in Modern Architecture

    Syarat pikeun Ventilasi dina Arsitektur Modern

    Kalayan teras-terasan ngembangkeun téknologi ventilasi. Jalma-jalma sanggup ngendalikeun lingkungan jero rohangan dina wangunan sareng nyiptakeun iklim jero rohangan anu nyaman. Nanging, dina kaayaan kakirangan sadunya ...
    Maca deui
  • Airwoods Successfully Showed at the 2020 BUILDEXPO

    Airwoods Suksés Dipidangkeun dina BUILDEXPO 2020

    BUILDEXPO ka-3 diayakeun tanggal 24 - 26 Pébruari 2020 di Aula Milénium Addis Ababa, Étiopia. Éta mangrupikeun hiji tempat pikeun sumber produk, jasa sareng téknologi anyar ti sakumna dunya. Duta Besar, delegasi perdagangan sareng wawakil ti sagala rupa ...
    Maca deui
  • Welcome to AIRWOODS Booth at BUILDEXPO 2020

    Wilujeng sumping di AIRWOODS Booth di BUILDEXPO 2020

    Airwoods bakal di BUILDEXPO katilu ti 24 - 26 Pébruari (Sen, Salasa, Rebo), 2020 di Stand No.125A, Aula Milénium Addis Ababa, Étiopia. Dina posisi No.125A, henteu aya matér anjeun anu gaduh, kontraktor atanapi konsultan, anjeun tiasa mendakan peralatan HVAC anu dioptimalkeun & saringan ...
    Maca deui
  • 4 Most Common HVAC Issues & How to Fix Them

    4 Masalah HVAC Anu Paling Umum & Kumaha Ngalereskeun Éta

    Masalah dina fungsina mesin anjeun tiasa nyababkeun ngirangan kinerja sareng efisiensi sareng, upami ditingalkeun lami teuing, bahkan tiasa nyababkeun masalah kaséhatan. Dina kaseueuran kasus, anu nyababkeun gangguanna ieu masalah anu kawilang saderhana. Tapi pikeun anu henteu terlatih di HVAC ...
    Maca deui
  • How a Chiller, Cooling Tower and Air Handling Unit Work Together

    Kumaha Unit Chiller, Cooling Tower sareng Air Handling Unit Gawe Babarengan

    Kumaha Chiller, Cooling Tower sareng Unit Penanganan Udara damel babarengan pikeun nyayogikeun AC (HVAC) ka gedong. Dina tulisan ieu kami bakal ngaliput topik ieu pikeun ngartos dasar-dasar tutuwuhan pusat HVAC. Kumaha munara pendingin chiller sareng AHU damel babarengan Sistem utama komponén ...
    Maca deui
  • Understanding Energy Recovery in Rotary Heat Exchangers

    Ngartos Pamulihan Énergi dina Tukar Panas Panas Rotary

    Unsur téknis konci anu mangaruhan épisiénsi énergi Ngartos pamulihan Énergi dina tukeur panas rotary- Unsur téknis konci anu mangaruhan épisiénsi énergi Sistem pamulihan panas tiasa dibagi kana dua kategori dumasar kana parameter termal sistem: Sistem pikeun pamulihan énergi hiji ...
    Maca deui
  • AHRI Releases August 2019 U.S. Heating and Cooling Equipment Shipment Data

    AHRI Ngaleupaskeun Agustus 2019 Data Pangiriman Heating sareng Pendingin Peralatan AS

    Pemanas Cai Panyimpenan padumukan Pangiriman sanés Amérika pikeun pemanas cai panyimpenan gas padumukan pikeun Séptémber 2019 ningkat .7 persén, janten 330.910 unit, dugi tina 328.712 unit anu dikirimkeun dina bulan Séptember 2018. Pangiriman manaskeun cai manaskeun listrik perumahan naék 3,3 persén dina bulan Séptember 2019 janten 323, .. .
    Maca deui
  • Airwoods Contracts with Ethiopian Airlines Clean Room Project

    Kontrak Airwoods sareng Proyék Kamar Bersih Étiopia

    Dina Juni 18th 2019, Airwoods nandatanganan Kontrak sareng Ethiopian Airlines Group, pikeun ngontrak na ISO-8 Proyék Konstruksi Kamar Bersih tina Workshop Overhaul Botol Oksigén Pesawat. Airwoods netepkeun hubungan pasangan sareng Ethiopian Airlines, éta sacara lengkep ngabuktikeun propésional sareng pamahaman Airwoods ...
    Maca deui
  • Cleanroom Technology Market – Growth, Trends, and Forecast (2019 – 2024) Market Overview

    Pasar Téhnologi Cleanroom - Tumuwuh, Tren, sareng Ramalan (2019 - 2024) Tinjauan Pasar

    Pasar téknologi cleanroom hargana di USD 3.68 milyar dina 2018 sareng diperkirakeun ngahontal nilai USD 4,8 milyar ku 2024, dina CAGR 5.1% dina jangka waktu ramalan (2019-2024). Aya paménta anu ningkat pikeun produk anu disahkeun. Rupa-rupa sertifikasi kualitas, sapertos ISO chec ...
    Maca deui
  • Clean Room – Health and Safety Considerations for Cleanroom

    Kamar Bersih - Pertimbangan Kaséhatan sareng Kasalametan kanggo Cleanroom

    Standarisasi Global Nguatkeun Industri Kamar Bersih Modern Standar internasional, ISO 14644, ngalangkungan rupa-rupa téknologi cleanroom sareng ngagaduhan validitas di sababaraha nagara. Pamakéan téknologi cleanroom ngagampangkeun pangendali kontaminasi hawa tapi ogé tiasa nyandak konta anu sanés ...
    Maca deui
  • Kumaha Widang HVAC Ngarobih

    Bentang lapangan HVAC ngarobah. Éta mangrupikeun paham anu jelas pisan dina Expo 2019 AHR Januari kamari di Atlanta, sareng éta masih ngagema bulan-bulan engké. Manajer fasilitas tetep kedah ngartos naon anu leres-leres robih - sareng kumaha aranjeunna tiasa ngajaga pikeun mastikeun ngawangun ...
    Maca deui
  • 2018’s Compliance Guidelines–Largest Energy-saving Standard in History

    Pedoman Kepatuhan 2018 – Standar hemat Énergi Pangageungna dina Sejarah

    Pedoman minuhan anyar Departemen Energi AS (DOE), didadarkeun salaku "standar hemat energi pangageungna dina sajarah," sacara resmi bakal mangaruhan industri pemanasan sareng pemanasan komérsial. Standar anyar, diumumkeun dina 2015, dijadwalkeun mimiti berlaku 1 Januari 2018 sareng bakal dirobih ...
    Maca deui
  • Construction of Airwoods HVAC Oversea Department New Office

    Pangwangunan Airwoods HVAC Oversea Department New Office

    Kantor anyar Airwoods HVAC nuju nuju di damel di Guangzhou Tiana Technology Park. Luas gedongna sakitar 1000 méter pasagi, kalebet aula kantor, tilu ruang rapat kalayan ukuran alit, sedeng sareng ageung, kantor umum manajer, kantor akuntansi, kantor manajer, ruang kabugaran ...
    Maca deui
  • HVAC Market to Touch Rs 20,000 Crore Mark by FY16

    Pasar HVAC noél Rs 20.000 Crore Mark ku FY16

    MUMBAI: Pasar pemanasan, ventilasi sareng AC di India diperkirakeun tumuh 30 persén janten langkung ti Rs 20.000 crore salami dua taun ka hareup, utamina kusabab ningkatna kagiatan konstruksi di séktor infrastruktur sareng perumahan. Sektor HVAC parantos langkung ti 10.000 ...
    Maca deui
  • We Caring Your Clean Room Quality, Solution Provider for Clean Room

    Kami Miara Kualitas Kamar Bersih Anjeun, Panyadia Solusi pikeun Kamar Bersih

    Ngahargaan pelanggan anu bersih kamar proyék konstruksi jero rohangan tahap ka-3 - Pamariksaan Kargo & kiriman sateuacan liburan CNY. Panel kedah dipariksa kualitas, sareng diusap hiji-hiji sateuacan ditumpuk. Unggal panel ditandaan pikeun gampang mariksa; sareng janten tumpukan tertib. Pariksa kuantitas, sareng daptar detil ...
    Maca deui
  • Airwoods Received Award of Most Potential Gree Dealer

    Airwoods Nampi Award of Most Poténsial Gree Dealer

    Konperénsi Produk Anyar Gree Central Air Conditioning New Products sareng Upacara Award Dealer Cemerlang Taunan diayakeun tanggal 5 Désémber 2018 kalayan téma Téhnologi Inovasi Gree, Artipisial Artipis Future. Airwoods, salaku dealer Gree, ilubiung dina upacara ieu sareng ngahargaan t ...
    Maca deui
  • Global Air Handling Unit (AHU) Market 2018 by Manufacturers, Regions, Type and Application, Forecast to 2023

    Pasar Penanganan Udara Global (AHU) Pasar 2018 ku Pabrikan, Daérah, Jenis sareng Aplikasi, Ramalan dugi ka 2023

    Pasar Global Air Handling Unit (AHU) ngajelaskeun detil lengkep ngeunaan watesan produk, jinis produk, perusahaan konci, sareng aplikasi. Laporan éta nyertakeun detil anu kapaké anu dikategorikeun dumasar kana daérah produksi unit penanganan udara (ahu), pamaén utama, sareng jinis produk anu bakal ...
    Maca deui
  • HVAC R Expo of the BIG 5 Exhibition Dubai

    HVAC R Expo tina Pameran BIG 5 Dubai

    Wilujeng Sumping di Booth Kami di HVAC R Expo tina Pameran BIG 5 Dubai Milari produk AC sareng ventilasi pangénggalna pikeun proyek anjeun? Datangna pikeun pendak sareng AIRWOODS & HOLTOP di HVAC & R Expo tina Pameran BIG5, Dubai. Booth NO.Z4E138; Waktos: 26 dugi ka 29 Nopémber, 2018; A ...
    Maca deui
  • Vocs Treatment – Recognized as High-Tech Enterprise

    Perawatan Vokal - Diaku salaku Perusahaan Tinggi-Tech

    Airwoods - HOLTOP Lingkungan Perlindungan Pelopor dina panangtayungan lingkungan industri pamisah batré litium Airwoods - Beijing Holtop Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd. disahkeun salaku perusahaan téknologi luhur. Éta kalebet dina bidang perlindungan lingkungan sareng sumber daya ...
    Maca deui
  • HVAC Product Certification CRAA Awarded to HOLTOP AHU

    Sertifikasi Produk HVAC CRAA Dileler ka HOLTOP AHU

    CRAA, Sértipikasi Produk HVAC Dilélérkeun ka Unit Penanganan Udara Tipe Kompak Kami. Éta dikaluarkeun ku asosiasi industri pendingin sareng AC ku tés ketat dina kualitas produk sareng kinerja. Sertifikasi CRAA mangrupikeun penilaian anu objektif, adil sareng berwibawa ...
    Maca deui
  • HVAC Companies China Refrigeration HVAC&R Fair CRH2018

    Perusahaan HVAC Cina Refrigeration HVAC & R Fair CRH2018

    Pameran Refrigerasi Cina ka-29 diayakeun di Beijing salami 9 dugi ka 11 April 2018. Perusahaan Airwoods HVAC ngahadiran pameran éta kalayan paméran produk ventilasi énérgi padumukan énérgi anu paling anyar ErP2018, ventilator hawa seger anu énggal dikembangkeun, unit penanganan udara. ..
    Maca deui
  • Airwoods HVAC Systems Solution Optimize Comfort for Indoor Air Quality

    Solusi Sistem Airwoods HVAC Ngaoptimalkeun Kanyamanan pikeun Kualitas Udara Dina Ruangan

    Airwoods salawasna nyobian anu pangsaéna pikeun nawiskeun solusi HVAC ngaoptimalkeun pikeun ngatur lingkungan di jero rohangan pikeun kanyamanan. Kualitas hawa di jero rohangan penting pisan pikeun perawatan manusa. Lingkungan jero rohangan aya dua nepi ka lima kali langkung toksik tibatan lingkungan luar, numutkeun ka US Environmental Protect ...
    Maca deui
  • HVAC Products New Showroom was Established

    Showroom Anyar Produk HVAC Didirikeun

    Warta saé! Dina Juli 2017, ruang paméran anyar kami didirikeun sareng dibuka pikeun umum. Aya paméran produk HVAC (Élmu Hawa Élmu Hawa): AC komérsial, AC pusat industri, hawa ka palih panas panukeuran panas, roda panas rotary, vokal perlindungan lingkungan ...
    Maca deui