Perkenalan Perusahaan

Komitmen urang pikeun nyayogikeun palanggan sareng kualitas anu pang luhurna

jasa sareng produk kalayan harga anu terjangkau.

Airwoods mangrupikeun panyadia global anu manpaat pikeun épisién énergi anu inovatif, ventilasi sareng produk AC sareng solusi HVAC lengkep pikeun perumahan, pasar komersial sareng industri.

Kami didedikasikan pikeun panilitian sareng pamekaran téknologi dina bidang unit pamulihan énergi sareng sistem kontrol pinter langkung ti 19 taun. Kami gaduh tim R&D anu kuat pisan anu ngempelkeun langkung ti 50 taun pangalaman dina industri, sareng gaduh puluhan patén unggal taun.

Kami gaduh langkung ti 50 téknisi anu berpengalaman anu propésional dina desain HVAC sareng cleanroom pikeun aplikasi industri anu béda. Unggal taun, urang ngarengsekeun langkung ti 100 proyék di sababaraha nagara. Tim kami tiasa nawiskeun solusi HVAC komprehensif kalebet konsultan proyek, desain, pasokan peralatan, pamasangan, latihan, pangropéa, sareng bahkan proyek turnkey pikeun nyocogkeun sagala rupa kabutuhan konsumén.

Kami tujuan pikeun nganteurkeun kualitas udara gedong anu saé pikeun dunya kalayan produk éfisién énergi, solusi anu dioptimalkeun, harga hemat biaya sareng jasa anu hébat ka konsumén kami.

45eb7d8487716e24215b46cac658049f
图标培训2

Konsultasi Sistem & Palaksanaan
Nyayogikeun jasa konsultasi sareng saran, pilihan produk sareng gambar desain numutkeun proyek.

图标设计2

Solusi Sistem & Peralatan
Nyayogikeun solusi anu dioptimalkeun sareng desain, pengadaan, transportasi, instalasi, latihan sareng jasa komisioning

图标施工2

Instalasi & Komisioner Oversea
Tim pamasangan Airwoods ngagaduhan pangwangunan, instalasi sareng pangalaman komisi dina situs anu éksténsif.

图片售后

Pelatihan Operasi & Saatos Jasa Penjualan
Nyayogikeun palatihan propésional pikeun ngabantosan palanggan anu langkung saé pikeun ngatur sistemna, ngirangan kalepatan sareng manjangkeun waktos jasa mesin.