Kami Fokus kana HVAC Inovatif & Solusi Cleanroom

AIRWOODS mangrupikeun panyadia global produk pemanasan efisien, ventilasi sareng AC (HVAC) anu unggul global sareng solusi HVAC lengkep pikeun pasar komersial sareng industri. Komitmen urang pikeun nyayogikeun palanggan sareng jasa kualitas luhur sareng produk kalayan harga anu terjangkau.

  • +

    Pangalaman taun

  • +

    Téknik anu ngalaman

  • +

    Nagara anu dilayanan

  • +

    Proyék lengkep taunan

logocouner_bg

Produk unggulan

Sorotan

  • 2021 Jadwal Alibaba Online Tradeshow Liveshow Online

    Tanggal: 15:00 pm, 17 Juni CST 1. Bubuka kanyamanan ventilasi pamulihan hawa panas seger 2. Bubuka sareng aplikasi kamar tunggal ERV 3. Kontrol WIFI DMTH séri ERV + uji UVC d ...

  • 2021 Jadwal Broadcast Alibaba Langsung

    Langsung Waktos Utama Eusi Utama Sarwa QR Code Langsung di Alibaba 14:00 pm, 4 Maret (CST) Eco Vent Pro Plus Energy Saving Ventilation and PPE Products Production Cleanroom Service Tom, Andrew https: //activity.ali ...

  • Pro & Cons: Modular vs Tembok Cleanroom Tradisional

    Nalika ngeunaan ngararancang cleanroom énggal, anu paling ageung, sareng kamungkinan kaputusan anu pangpayunna anjeun kedah candak nyaéta naha cleanroom anjeun bakal modular atanapi diwangun sacara tradisional. Aya manpaat sareng watesan pikeun masing-masing tina pilihan ieu, sareng tiasa sesah ditangtoskeun ...

  • Naha pemurni udara leres-leres tiasa dianggo?

    Meureun anjeun ngagaduhan alergi. Mungkin anjeun parantos nampi seueur teuing bewara push ngeunaan kualitas hawa di daérah anjeun. Meureun anjeun nguping éta tiasa ngabantosan panyebaran COVID-19. Naon sababna, anjeun ngémutan pikeun nyucikeun hawa, tapi jauh, anjeun moal tiasa ngabantosan ...

  • Pitunjuk Perlindungan Musim Panas AHU Coil

    Cai parantos dianggo pikeun niiskeun sareng ngahanaskeun hawa dina coil bursa panas finned-tube ampir ti saprak mimiti manaskeun sareng AC. Katirisan cairan sareng karusakan coil hasilna ogé parantos aya dina waktos anu sami. Éta mangrupikeun masalah anu sistematis anu ...