Pidéo

  • 2021 Airwoods New Year Greeting

    2021 Salam Taun Anyar Airwoods

    Liburan sigana tiasa khusus ngirangan taun ieu sareng sadayana anu lumangsung. Pandemi ieu terus ngajaga dunya asa-asa sareng épék anu karaos ku urang sadayana, boh sacara pribadi sareng propésional. Hatur nuhun pisan kana kapercayaan, pangertian ...
    Maca deui
  • Airwoods Webinar:Cleanroom Design & Construction For Disposable Mask Manufacturing

    Airwoods Webinar : Desain Cleanroom & Konstruksi Kanggo Pembuatan Topéng Pakai

    Nalika sumebarna dramatis Covid-19, kabutuhan topéng disposable teras-teras ningkat. Seueur konsumén anu ngémutan ngadamel topéng, sareng kami ngartos aranjeunna pasti ngagaduhan seueur patarosan upami aranjeunna badé masang cleanroom pikeun kahiji kalina. Éta ...
    Maca deui
  • Disease Control Center PCR Cleanroom Virtual tour

    Puseur Control Kasakit PCR Cleanroom Tur virtual

    Gabung sareng manajer proyek kami Wayne sareng Fauna kanggo gaduh tur virtual kamar bersih ISO 8 PCR anu énggal kanggo pusat kontrol panyakit lokal. Didatangan halaman wéb kami pikeun langkung seueur inpormasi proyék. Proyék: Disease Control Center PCR Cleanroom; Aplikasi: Virus Tés T ...
    Maca deui
  • Airwoods Project: Disposable Mask Manufacturing Cleanroom

    Proyék Airwoods: Cleanable Manufaktur Cleanroom

    Aplikasi Cleanroom: Pabrik Lokakarya Pabrik Topéng Sekali Pakai Total Area: 546m2 Daérah Kabersihan: 440 m2 Wewengkon Panutup Kamar Mandi: lokakarya Produksi, Kamar Parobihan Jalu / Awéwé, Kamar Cuci Tangan, Koridor, Kamar Parabot, kamar bahan baku, unpacking room, Waste Roo .. .
    Maca deui
  • Airwoods Projects: Disease Control Center PCR Cleanroom

    Proyék Airwoods: Pusat Kontrol Panyakit PCR Cleanroom

    Proyék: Disease Control Center PCR Cleanroom; Aplikasi: Virus Tés Pikeun Ngadeteksi Panyakit; Tingkat kabersihan: Sistem ISO 8 HVAC: 100% unit penanganan udara seger + unit kondensasi Periode konstruksi: 30 dinten Wewengkon konstruksi: 150m2 Ti saprak 2007, Airwoods didedik ...
    Maca deui
  • Airwoods PCR Cleanroom Onsite Introduction

    Perkenalan Airwoods PCR Cleanroom Onsite

    Kanaékan masif tés PCR ngajantenkeun lab PCR janten topik anu panas dina industri kebersihan. Di Airwoods, kami ogé perhatoskeun kanaékan signifikan tina panyubuh laboratorium PCR. Éta sababna kami némbak video pengenalan di tempat ieu pikeun ngajelaskeun elemen laboratorium PCR dasar. Gabung sareng kami ...
    Maca deui
  • PCR Lab Challenge & Solution – 8/12 Airwoods Webinar Highlight

    PCR Lab Challenge & Solution - 8/12 Airwoods Webinar Sorot

    Sorotan Ulang Acara Online Alibaba. Kumaha carana méréskeun kontaminasi partikel udara sareng masalah aliran udara dina PCR Lab? Manajer proyék kami Wayne nyayogikeun gambaran umum sareng tantangan dina pidéo pondok ieu. Kusabab 2007, Airwoods didaptarkeun t ...
    Maca deui
  • Company Overview – 8/12 Airwoods Webinar Highlight

    Tinjauan Perusahaan - 8/12 Airwoods Webinar Sorot

    Sorotan Ulang Acara Online Alibaba. Wakil Airwoods Wayne masihan kasimpulan ringkes tina proyek konstruksi PCR laboratorium Airwoods kapengker. Kusabab taun 2007, Airwoods didedikasikan pikeun nyayogikeun solusi hvac komprehensif pikeun sagala rupa industri. Kami ogé nyayogikeun profe ...
    Maca deui
  • Maintain PCR Lab air pressure – 8/12 Airwoods Webinar Highlight

    Ngajaga tekanan hawa PCR Lab - 8/12 Airwoods Webinar Sorot

    Sorotan Ulang Acara Online Alibaba. Salah sahiji tantangan utama lab PCR nyaéta ngajaga tekanan hawa laboratorium. Manajer proyék kami Wayne masihan tinjauan solusi dina webinar 12 Agustus urang. Kusabab 2007, Airwoods didedikasikan pikeun nyayogikeun hvac komprehensif ...
    Maca deui
  • Cost of the PCR lab room – 8/12 Airwoods Webinar Hightlight

    Biaya kamar laboratorium PCR - 8/12 Airwoods Webinar Hightlight

    Sorotan Ulang Acara Online Alibaba. Salah sahiji patarosan anu sering ditaroskeun ku konsumén nyaéta biaya laboratorium PCR. Manajer proyék kami Wayne masihan perhitungan perkiraan dumasar kana pangalaman Cina sareng Luar Negeri kami. Kusabab 2007, Airwoods didaptarkeun pikeun p ...
    Maca deui
  • Work with Airwoods – 8/12 Airwoods Webinar Highlight

    Gawe sareng Airwoods - 8/12 Airwoods Webinar Sorot

    Sorotan Ulang Acara Online Alibaba. Kumaha carana dianggo sareng Airwoods? Gabung sareng manajer proyek kami Wayne ngajelaskeun prosés kerja kami PCR Labs. Kusabab taun 2007, Airwoods didedikasikan pikeun nyayogikeun solusi hvac komprehensif pikeun sagala rupa industri. Kami ogé nyayogikeun prof ...
    Maca deui
  • Alibaba Liveshow: What is PCR Clean room?

    Alibaba Liveshow: Naon kamar PCR Clean?

    Dina waktos ayeuna seueurna tés Covid-19 ayeuna yén sadaya laporan asalna tina ngagunakeun PCR. Kanaékan masif tés PCR ngajantenkeun lab PCR janten topik anu panas dina industri kebersihan. Di Airwoods, urang ogé perhatoskeun kanaékan anu signifikan lab PCR ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2