Proyék

  • DX Coil Air Handling Unit For Dubai Restaurant

    Unit Penanganan Udara DX Coil Kanggo Rumah Makan Dubai

    Lokasi Proyék Dubai, Produk UAE Ditunda Jenis DX Coil Air Handling Unit Application Hotel & Restaurant ...
    Maca deui
  • ISO 8 Cleanroom For Australia Cosmetic Company

    ISO 8 Cleanroom Kanggo Perusahaan Kosmétik Australia

    Lokasi Lokasi Sydney, Australia Kelas Kabersihan ISO 8 Aplikasi Pabrik Kosmétik ...
    Maca deui
  • Mongolia Conference Center Air Handling Unit

    Unit Penanganan Udara Pusat Konperénsi Mongolia

    Lokasi Proyék Ulaanbaatar, Jenis siling Produk Mongolia AHU sareng Kantor Aplikasi Pamulihan Panas & Pusat Konperénsi ...
    Maca deui
  • Pharmaceutical AHU & Dust Extraction Solution

    Farmasi AHU & Solusi ékstraksi Debu

    Lokasi Proyék Amérika Kidul Syarat Cabut lebu tina bengkel Aplikasi Farmasi AHU & Debu ékstraksi ...
    Maca deui
  • Taipei Arena Ice Land Skating Rink Chiller

    Taipei Arena És Land Skating Rink Chiller

    Lokasi Proyék Taipei, Taiwan Produk Semi-Hermetic Screw Glycol Chiller Application Arena Ice Land ...
    Maca deui
  • Elementary School HVAC Solution

    Solusi HVAC Sakola Dasar

    Lokasi Lokasi Jérman Produk Ventilasi AHU Aplikasi SD Sakola HVAC Solusi ...
    Maca deui
  • PCR Clean Room HVAC System

    Sistem PCR Reresik PCR

    Lokasi Proyék Bangladesh Produk Cleanroom AHU Aplikasi Médis Pusat PCR Cleanroom ...
    Maca deui
  • Netherlands Paint Booth HVAC System

    Walanda Cét Booth Sistem HVAC

    Lokasi Proyék Walanda Produk Industrial AHU Aplikasi Industrial Paint Booth Projec ...
    Maca deui
  • ISO8 ISO9 Cleanroom For Cosmetic Production

    ISO8 ISO9 Cleanroom Pikeun Produksi Kosmétik

    Tinjauan: Peresihan Produksi Kosmétik ngamungkinkeun fleksibilitas lengkep, nyayogikeun unggal komponén pikeun dipilih sareng didamel masing-masing pikeun ngahontal desain anu leres anu diperyogikeun. Produksi kosmétik, awak sareng rai ...
    Maca deui
  • ISO 7 Class Clean Rooms for Dairy Product Production

    Kamar Bersih Kelas 7 ISO pikeun Produksi Produk Susu

    Loka Proyék: Pabrikan produk susu di kota Birmingham, Syarat UK: Tilu kamar bersih kelas ISO-7 sareng hiji kamar freezer pikeun produk susu Desain & Solusi: Airwoods nyayogikeun bahan konstruksi jero rohangan, alat-alat kamar bersih, sistem HVAC, lampu & listrik ...
    Maca deui
  • Moon Cake Packaging Workshop HVAC System

    Bengkel Kue Bulan Bengkel Sistem HVAC

    Loka Proyék Lokakarya bungkus kuéh bulan COFCO Desain Pusat hawa-udar sareng suplai hawa seger ngadopsi 100.000 tingkat saringan sistem asupan udara Inovasi Kanggo anu munggaran, nganggo unit pemanasan kondensor ganda.
    Maca deui
  • ISO8 Cleanroom for Ethiopian Airlines

    ISO8 Cleanroom pikeun Airlines Étiopia

    Dina Méi 2019, Airwoods teras-terasan janten kontraktor umum proyék kamar bersih Ethiopian Airlines ISO8. Dina Juli 2019, sateuacan urang mimitian nyusun bahan pangwangunan kamar & produksi peralatan, urang kedah gaduh cék situs pikeun mastikeun desain urang ...
    Maca deui
  • AHU Creates Hygienic Air Quality for Kosovo Hospital

    AHU Nyiptakeun Kualitas Udara Hygienic kanggo Rumah Sakit Kosovo

    Loka Proyék: Data Desain Rumah Sakit Kosovo: 1. Temp outdoor. (DB / RH): (Usum tiis) ‐5 ℃ / 85%, (Usum Panas) 36 ℃ / 35%. 2. Temp hawa balik. (DB / RH): 26 ℃ / 50% 3. Cai tiis dina / kaluar temp .: 7 ℃ / 12 ℃. 4. Cai panas dina / kaluar temp .: 80 ℃ / 60 ℃. Solusi HVAC: 4 sét handli hawa ...
    Maca deui
  • Indoor Mushroom Growing for Chengdu Fungus Plant

    Tumuwuh supa dina rohangan pikeun Tutuwuhan Jamur Chengdu

    Jenis Jamur: Kapasitas Produksi Flammulina Velutipe: 40 Ton / Solusi Dinten: Jenis tiis: Sistem frékuénsi cai anu variabel variabel; 20HP Digital scroll type chiller pertanian Naha anjeun ogé ngarencanakeun melak supa dina jero ruangan? Airwoods tiasa ngabantosan dina ...
    Maca deui
  • UK Restaurant General Area HVAC AHU System

    UK Rumah Makan Area Umum Sistem HVAC AHU

    Loka Proyék: Telford, UK Equipment / Solution: Air handling unit with heat recovery; Sistem kontrol PLC Area Ventilasi Kamar: Konstruksi baja sareng témbok anu didamel tina panel insulasi akustik sareng plasterboard dipeunteun seuneu; Area makan umum sareng area bar, sakitar 180 ...
    Maca deui
  • Zhongshan Mushroom Growing Plant Air Handling Unit HVAC System

    Zhongshan Suung Ngembang Tutuwuhan Penanganan Udara Sistem Sistem HVAC

    Air Handling Unit (AHU) mangrupikeun bagian anu paling penting tina alat-alat lingkungan anu dianggo pikeun melak supa. Suung nganggo O2 tina hawa sareng ngahasilkeun CO2. Urang kedah nyayogikeun hawa anu cekap kana suung supados aranjeunna ngambekan ogé sacara épéktip miceun CO2 jauh ti aranjeunna ...
    Maca deui
  • HVAC Required in Farming Mushrooms -Shanghai Fungus Plant

    HVAC Diperyogikeun dina Jamur Pertanian -Shanghai Jamur Tutuwuhan

    Jamur Tipe: Keuyeup rasa supa Kapasitas Produksi: 15 Ton / Dinten Solusi HVAC: Jenis tiis: Hawa tiis; Suung: 18HP Digital scroll type type pump pump unit
    Maca deui
  • Guangdong Mushrooms Plant Mushroom Climate Control HVAC Solution

    Suung Guangdong Pepelakan Suung Kontrol Iklim Solusi solusi HVAC

    Jamur Tipe: supa beech bodas Kapasitas Produksi: 4 Ton / Dinten Solusi HVAC: Jinis tiis: cai tiis; Suung: 20HP Digital scroll type chiller tatanén hawa seger 2000m3 / h aliran énergi pamulihan énergi; 12kg / h Ultraso ...
    Maca deui
  • Dongguan Growing Plant HVAC System Mushroom Project

    Dongguan Tumuwuh Proyék Suung Sistem HVAC

    Jamur / Jamur Tipe: Flammulina Velutipe Ngahasilkeun Kamampuh: 4 Ton / Dinten Solusi HVAC: Jinis tiis: cai tiis; Cooling room: 12HP Tinggi temp digital chiller cai gulung; Ruang jamur: 12HP gabungan jinis gulung kondensasi unit; Suung: 10HP gabungan gulung tipeu ...
    Maca deui
  • Mushroom Growing Greenhouse HVAC System for Fungus Plant

    Supa Tumuh Sistem Greenhouse HVAC pikeun Tutuwuhan Jamur

    Jenis Jamur: Flammulina Velutipe Ngahasilkeun Kamampuh: 15 Ton / Solusi Dinten: Jenis tiis:: Frekuensi variabel cai sysyem tiis; Cooling room: 12HP Tinggi temp gabungan tipe gulung kondensasi unit; Kamar jamur: 12HP, 15HP Gabungan unit kondensasi tipe gulung; Mushr ...
    Maca deui
  • Vinyl Record Factory HVAC System

    Vinyl Rékam Factory HVAC System

    Hawa AC: hawa-tiis lempeng hiji suhu konstanta sareng mesin asor; Volume hawa / udara seger: 4500m3 / h / 500m3 / h; Tekanan résidu luar mesin: 200pa; Kapasitas tiis: 28KW; Kapasitas manaskeun: 15KW; Jumlah asor: 8KG / H; Fil ...
    Maca deui
  • Bangladesh Puffed Food Processing Clean Room

    Bangladés Puffed Food Processing Clean Room

    Skala Proyék: sakitar 6000 méter pasagi Periode Konstruksi: sakitar 150 dinten Solusi: Dekorasi pelat waja warna; Rékayasa pamasangan alat bersih; Alat-alat AC sareng sistem ventilasi; Alat-alat hawa anu dikomprés; Cai beku sarua ...
    Maca deui
  • Rotary Heat Exchanger for Samsung Electronics Factory

    Rotary Heat Exchanger pikeun Samsung Electronics Factory

    Airwoods nawiskeun panambalan hawa roda termal rotary exchanger panas di sistem pamulihan panas hawa pikeun Samsung Electronics Factory di Vietnam. Rotary heat exchanger diwangun ku kabayang panas alveolate, kasus, sistem drive sareng bagian panyegelan. Anu ...
    Maca deui
  • Bottled Water Cleanroom Barreled Water Workshop in Ghana

    Lokakarya Cai Beresih Botol Cleanroom Cai di Ghana

    Skala Proyék: sakitar 1500 alun-alun Periode Konstruksi: sakitar 60 dinten Solusi: Dekorasi pelat waja warna; Alat-alat AC sareng sistem ventilasi; Hawa dikomprés; Cai beku; Pipa prosés cai murni; Daya alat sareng lampu dist ...
    Maca deui
  • Beverages Cleanroom Workshop Pepsi Cola Project

    Bengkel Cleanroom Workshop Pepsi Cola Project

    Kamar bersih produksi minuman tuangeun janten langkung umum di industri produksi pangan ayeuna. Ningkatna paménta konsumén pikeun ningkat standar produk, kualitas sareng umur hirup parantos mangaruhan seueur industri pangan pikeun meunteun panggunaan ...
    Maca deui
  • Air Handling Units System for Beijing Automotive Group

    Sistem Unit Penanganan Udara pikeun Grup Otomotif Beijing

    Pangkalan Industri Otomotif Beijing Yunnan Industrial Base ngagaduhan opat bengkel produksi sareng fasilitas pendukung, dua bengkel utama mencét sareng las nutupan legana 31.000 méter pasagi, lokakarya ngalukis ngalangkungan 43,000 méter pasagi, ...
    Maca deui
  • Pharmaceutical Clean Room Installation Cambodia Project

    Proyék Pamasangan Kamar Bersih Farmasi Kamboja

    Tim pamasangan sareng desain kamar Airwoods farmasi bersih bakal ngémutan pilihan ieu dina tahap konsép sabab sababaraha jinis desain kamar bersih meryogikeun disiplin anu béda pikeun mingpin prosés desain sareng tata ruang. Skala Proyék: ngeunaan ...
    Maca deui
  • Printing Plant HVAC Design for Fiji Project

    Nyetak Desain HVAC Tutuwuhan pikeun Proyék Fiji

    Fiji Project of Plant Plant HVAC AC sareng sistem ventilasi Salah sahiji desain anu paling penting dina industri percetakan nyaéta pangurangan konsumsi énergi tanpa pangorbanan dina kualitas produk atanapi pangiriman. Poténsi tabungan nyaéta ...
    Maca deui
  • Mushroom Growing Chiller for Fungus Plant HVAC Solution

    Supa Ngembang Chiller pikeun Jamur Tutuwuhan Hvac Solusi

    Sékrési Hemat mujarab Ngembang Sistem Chiller HVAC pikeun Tutuwuhan jamur anu tiasa didahar. Pamakéan sistem kontrol calakan canggih pikeun patepung dina tumangkar jamur anu tiasa didahar dina sababaraha tahap tina volume hawa anu énggal, konsentrasi CO2, suhu, kalembaban, cahaya int ...
    Maca deui
  • Pharmacy Cleanroom for Foshan Medicine Inspecting Institute

    Cleanroom Farmasi pikeun Foshan Medicine Inspecting Institute

    Airwoods réngsé Farmasi Cleanroom Turnkey Design sareng Proyek Konstruksi pikeun Foshan Food sareng Narkoba Inspecting Center. Airwoods Cleanroom langkung ti ngan saukur supplier kamar bersih apoték, kami ngawangun hubungan jangka panjang sareng sadayana ...
    Maca deui
  • Cleanroom Workshop for Injector Production in Bangladesh

    Lokakarya Cleanroom pikeun Produksi Injektor di Bangladés

    Numutkeun sarat tina Alat Médis Produksi Kualitas Manajemen Spesifikasi Appendices Steril Alat Médis, pabrik produksi sareng fasilitas jarum suntik suntik kedah réngsé di kelas 100.000 kelas kamar ...
    Maca deui
  • Fresh Air Ventilation System for Kindergartens and Schools

    Sistem ventilasi hawa seger pikeun TK sareng Sakola

    Kurangna ventilasi nyababkeun kualitas udara jero rohangan anu goréng. Dina raraga ngawangun lingkungan anu langkung saé, taman kanak-kanak, sakola sareng universitas kedah milih sistem ventilasi hawa seger anu saé. Masalah: Kurangna ventilasi nyababkeun kualitas udara jero rohangan anu goréng. Solusi: ...
    Maca deui
  • Air Handling Units Applied in Nex Tower, Philippines

    Unit Penanganan Udara Dilarapkeun di Nex Tower, Pilipina

    Latar Proyék: NEX Tower ayana di, Makati, Pilipina. Éta mangrupikeun gedong 28 tingkat kalayan legana leasable kotor 31, 173 méter pasagi. Pelat lantai tipikalna nyaéta 1.400 méter pasagi kalayan épisiénsi lantai sadayana ...
    Maca deui
  • Pharmaceutical Clean Room Bolivian Factory Turnkey Project

    Proyék Rékomén Pabrik Reresik Kamar Bolivia

    Lokasi Turnkey Project kamar Farmasi Bersih: Proyék kamar bersih farmasi tempatna di kota La Paz, ibukota Bolivia, Amérika Kidul. Syarat Dasar: Éta mangrupikeun renovasi pabrik anu lami sareng ningkatkeun, sadayana 11 dustfree wor ...
    Maca deui
  • Mongolia IMAX Cinema Air Ventilation System Project

    Proyék Sistem Ventilasi Bioskop Udara Mongolia IMAX

    Buka Bioskop IMAX atanapi Bioskop! Panongton nungtut standar ambien modéren: kontrol kanyamanan anu sampurna, suhu anu pas, kalembaban relatif optimal sareng sirkulasi ulang hawa anu dikalibrasi. Sadaya aspek ieu dipastikeun ku pilihan bioskop ...
    Maca deui
  • Air Handling Units for Belarus Geely Auto Manufacturing Workshop

    Unit Penanganan Udara pikeun Béngkél Geely Auto Workshop

    Airwoods komitmen pikeun nyayogikeun AC industri pikeun pabrik otomatis. Produk na parantos seueur dianggo di toko manufaktur mobil sadayana, kalebet bengkel lukisan otomotif, bengkel punch, bengkel las, pabrik mesin, ...
    Maca deui